A girl can never have enough bags

January 26, 2018 0 Fashion
Duifhuizen

A girl can never have enough bags, right? Eigenlijk ben ik op sneakers na niet echte en verzamelaar. Als het op tassen aankomt ben ik niet echt een ‘echte’ fashionista want eigenlijk bouw ik niet echt aan mijn tassen-collectie maar ben ik meer het één-twee essentiële tassen per jaar typje. Mijn hart gaat niet perse harder kloppen van een designer exemplaar, al vind ik deze uiteraard vaak ook wel heel erg mooi. Maar een ‘gewoon’ mooi exemplaar maakt mij eigenlijk net zo blij en het prijskaartje is dan natuurlijk ook direct iets voordeliger. Ik ben de moeilijkste niet.

Super happy begin ik dan ook dit jaar met tas nummero uno! Deze beauty met glitters kreeg ik op het oog tijdens de feestdagen. Ik was toen natuurlijk nogal in mijn glitter periode maar ik dacht een tas met glitters kan eigenlijk het hele jaar elke outfit op-spicen! Deze glitter tas is van Pieces en heb ik gevonden bij Duifhuizen tassen en koffers. De crossbody tas is perfect voor mijn net iets te grote portemonnee die past er perfect in, uiteraard ook voldoende ruimte voor mijn telefoon en niet te missen mijn cocos labello.

De tas geeft een casual outfit net een extra beetje flair. Bij een feestelijke outfit maakt de tas je outfit uiteraard nog chiquer! Makkelijk te combineren en voldoende ruimte! Ik heb eigenlijk nog nooit zoveel complimentjes gehad over een tas, dus ik denk wel dat hij opvalt.

Duifhuizen

Time to shop: de mooiste crossbody, clutches en laptop tassen bij Duifhuizen!

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close