A little leopard every day

December 12, 2016 0 Fashion, Looks
leopard

A little leopard every day, keeps the doctor away. En in het kader van Dierenprint Dinsdag vandaag deze leopard look. Bij mijn vorige baan introduceerde een collega de dierenprint dinsdag, elke dinsdag kwamen al mijn marketing collega’s met een dierenprint op kantoor. Het mocht alles zijn, luipaard printjes, zebra, slangenleer, een blouse met vogels of een trui met een grote leeuw erop alles was geoorloofd als het maar een dierenprint heeft. Voor mij echt geen probleem natuurlijk, tot ergernis van mijn vriend trouwens. Ik heb denk ik van elk item in mijn kast wel een dierenprint: schoenen, broek, blouse, trui, t-shirts, rokjes, sjaal en ja, nu ook nog een jas!

Deze luipaard jas heb ik gescoord een paar weken geleden in de Primark, ik had hem online al voorbij zien komen bij een blogger en toen ben ik er een dagje met een vriendin op uit gegaan op zoek naar ‘de’ jas. Op dat moment was er in de hele nog maar 1 jas, mijn vriendinnetje spotte hem en heeft hem direct uit de rekken gehaald. Eigenlijk 1 maatje te groot waardoor ik toch even ging twijfelen. Stom natuurlijk. Want ik doe die jas inmiddels niet meer uit. My new favorite!

De leopard jas combineerde ik afgelopen zondag tijdens een wandeling met onze hond met super deluxe warme Ugg Classic boots, een grijs Zara rokje, een sweater van H&M en een haarband van H&M. Een super casual zondag lookje, maar die leopard jas spiced het geheel weer helemaal op. Wat mij betreft de perfecte zondagse look, casual maar niet pyjama slonzig (ook al is dat soms ook echt wel lekker!).

leopard coat

leopard

primark leopard

Coat leopard

Outfit of the day – Leopard

Jas – Primark
Ugg boots – Omoda
Rokje – Zara
Sweater – H&M
Warme haarband – H&M
Tasje – Ecco

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close