Balance the new

January 15, 2017 1 Fashion
New Balance

Wat een heerlijke relaxte zondag heb ik vandaag voor mijzelf ingepland. Heerlijk bloggen, werken en shoppen op de bank onder een dekentje. Theetjes erbij, een lekker chocola’tje en een lekker muziekje. Vandaag deel ik dan ook graag deze heerlijke New Balance sneakers met jullie, want heb ze stiekem al op Instagram gedeeld en kreeg zoveel leuke reacties.

Mijn eerste sneaker aankoop van 2017 zijn deze grijze New Balance sneakers die ik heb gevonden bij Omoda. De sneakers zijn super comfy en door de verschillende tinten grijs en beige passen de sneakers simpelweg overal bij. Deze New Balance sneakers zijn zelfs in de winter geschikt, maar ik denk dat ze ook in de lente en zomer (met blote enkeltjes, daar vind ik het nu veeeeel te koud voor haha!) super leuk staan onder rokjes en cropped jeans.

Na een winter vol laarsjes en boots ben ik eigenlijk wel weer blij met mijn aller eerste paar verse sneakers voor 2017. Ik krijg direct alweer de kriebels om voor jullie op zoek te gaan naar de top 10 sneakers voor 2017, dus daar ga ik nu meteen mee aan de slag. De sneaker-lover is weer wakker!

New Balance lover

New Balance

New Balance

New Balance sneakers

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close