Bordeaux bontje

January 31, 2016 8 Fashion, Looks
Bordeaux Bontje

Ik heb mijzelf deze maand een klein beetje op een rantsoen gezet, ik wil niet elke maand al mijn geld uitgeven aan mijn kledingkast dus ik heb mijzelf een ‘limiet’ opgegeven. Dit was dat ik deze maand maximaal 100 euro wilde uitgeven aan kleding. De maand is bijna afgelopen en het is mij tot nu toe gelukt. In deze look heb ik wel alvast 2 van mijn januari aankopen gecombineerd in een nieuwe look! Zowel de zwarte Zara laarsjes zijn nieuw als mijn nieuwe bordeaux bontje.

Ik hou er heel erg van om ‘saaie’ shirtjes of bloesjes een beetje op te leuken met een extra laagje. Dit bordeaux bontje is daar het perfecte voorbeeld van. Mijn nieuwe laarsjes waren een impuls aankoop bij de Zara. Ik had mijzelf verboden de Zara in te gaan omdat ik dan zeker boven de 100 euro zou gaan kopen haha. Ik ken mijn zwakke plek. Maar toen mijn vriendinnetje toch iets bij de Zara nodig had moest ik wel even mee. Binnen 5 minuten was mijn oog op deze laarsjes gevallen en twijfelde geen seconde.

bontje

bordeaux bontje

laarsjes zara

bordeaux

Outfit of the day

Bordeaux Bontje – Modemusthaves (uitverkocht)
Rokje – Zara
Laarsjes – Zara
Panty – HEMA
Truitje – Zara
Tas – Rabeanco

 • Leuke look, ik vind je laarsjes ook heel leuk! Ik mag ook niet meer zoveel uitgeven en eigenlijk lukt het me zonder moeite, ik vind shoppen niet meer zo leuk als eerst haha. Wat gebeurt er met mij :O :p Ik moet sparen voor ons huisje dus dat verklaart het misschien :) Altijd fijn als je ziet dat je weer veel gespaard hebt na een maand!

  • Whuutt? Shoppen niet meer zo leuk? Dat zal je mij denk ik nooit horen zeggen alhoewel ik wel altijd last heb van het: “geen geld maar alles is leuk” en het “wel geld maar zie niets leuks” verschijnsel..

   • haha ja dat kan ook! Ja I know, maar als ik iets heb gevonden wat ik echt leuk vind ben ik er wel heel blij mee :) Ik probeer wat rustiger aan te doen hihi.

 • Ik vind het zo een leuk bontje! Prachtige kleur! En het staat zo leuk met de rest 😀

 • Goed bezig girl!! Mooie nieuwe laarsjes en de knuffelbare vest maakt de outfit helemaal af!

  X Lily
  http://www.hashtagbylily.com

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close