Dierenprint dinsdag

November 7, 2017 0 Fashion
leopardboots

Misschien dat jullie het al weten, maar misschien ook nog niet maar ik werk al een tijdje als freelancer voor verschillende bedrijven en waar ik ook kom introduceer ik hetzelfde. Namelijk; Dierenprint Dinsdag. Dierenprint Dinsdag is dé dag dat je ongestoord/ongegeneerd dierenprintjes mag dragen, mixen matchen en iedereen om je heen geeft je dierenprint inspiratie. Dierenprint Dinsdag is oprecht mijn meest favoriete dag van de week. Elke dinsdag ochtend check ik even welke dierenprintjes het team nu weer heeft gevonden en bij elkaar aangetrokken heeft!

Toen ik deze dierenprint laarsjes vond bij Omoda was ik dan ook direct verkocht. Dit is het ideale dierenprint dinsdag item voor eigenlijk bij elke look. Een ‘ikweetnietwatikaanmoet’ dag waar ik een jeans en een basic sweater net even wat spannender maak met dit heerlijke laarsje. Of een toffe rok met deze stoere laarsjes eronder om de look nog spannender te maken. Het is een ‘neutrale’ dierenprint en dit maakt het makkelijk te combineren er zitten grijs en zwarte tinten in dus past praktisch bij mijn hele kast.

Doen jullie ook mee aan dierenprint dinsdag? Super grappig om dit in je team te introduceren dat geeft de dinsdag toch net even een gezelliger tintje. En noooooit genoeg redenen te bedenken om je dierenprint te rocken.
Eerdere dierenprint dinsdag looks vind je hier en hier!

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close