I’m BACK!

May 3, 2016 4 Fashion, Looks
Keiko0

Hi allemaal!

Daar ben ik eindelijk weer, I’m BACK! Ik ben even off-the-radar gegaan de laatste weken op mijn blog. Via mijn Instagram heb ik geprobeerd om wel elke dag een update te plaatsen en hopelijk maakte dit deze lange stilte een beetje goed! Ook kunnen jullie mij volgen via Snapchat <-- username = Laurenchanna ! Nu even back to business.. Waarom was het zo stil hier? Nou eerlijk moet ik toegeven dat ik simpelweg niet zou weten waar ik überhaupt de tijd vandaan moet halen om te bloggen. Dit klinkt misschien een beetje gek, want ik heb immers 2 weken vakantie gevierd in Bali (dat was een hoop vrije tijd ja..). Maar in het 'normale' leven werk ik op dit moment fulltime als Brand & Activation specialist bij een van de leukste handelsplatformen van Nederland! Een super intensieve en leuke baan waar ik simpelweg mijn volle aandacht voor nodig had. Neem daarbij mijn NIEUWE eigen business (dit blijft nog even geheim, maar don’t worry een update volgt snel). Ik heb dan ook mijn tijd in Bali genomen om goed na te denken over hoe ik meer balans kan creëren tussen bloggen, werken, eigen bedrijf en mijn sociale leven.

Vanaf mei begin ik dus weer langzaam aan met bloggen, want man ik krijg zooooo veel energie en inspiratie van de lente en de zon. Daarnaast heb ik ervoor gekozen om vanaf mei een dag minder te gaan werken. Dus 4 dagen werken voor een baas en dan 1 (eigenlijk dus 3 dagen) dagen voor mijzelf beginnen! Hoe tof is dat.

Hopelijk zijn jullie ook blij dat ik weer terug ben, want ik wel! Mijn eerste ‘i’m back look’ is mijn favoriete nieuwe setje van mijn favoriete winkel Costes! Hoe te gek is deze matching set? Om de set iets te breken heb ik de rok en top gematched met een witte blouse. En zeg nou zelf, streepjes daar kan je toch nooit genoeg van krijgen?

Liefs, xx Lauren

blossom

Costes

Keiko

Costes match

Costes

Keiko

Stan Smith

Keiko1

Outfit of the day:
Rok – Costes (ze hebben ook een rode streep TOF hier)
Top – Costes
Blouse – Costes
Schoenen – Adidas Stan Smith by Def-shop

  • Streepjes zijn altijd leuk! En hele toffe sneakers :) Wat goed dat je het bloggen weer oppakt! Ik ben heeel benieuwd naar je eigen business :) Good luck!!

  • Welcome back!! Missed ya! Snel een date plannen om bij te kletsen. Benieuwd naar je plannen! <3

    x Lily

  • Justine Biesot

    Welcome back babe! Hopelijk binnenkort een eetdate hahah die we al een jaar proberen in te plannen Dikke Kus X

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close