10 dingen die je nog niet van mij wist

January 6, 2016 3 Inspiration
back

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Tijd om het nieuwe jaar fris te beginnen en 10 dingen die je nog niet van mij wist te vertellen. Een lijstje met soms wat gekke weetjes, persoonlijke confessions en vooral ook heel erg Lauren. Wat zijn jouw eigenaardige 10 dingen?

1. Ik houd alleen maar van thee MET melk
Ik lust het simpelweg niet anders. Op mijn werk kijkt iedereen mij gek aan als ik een kopje thee inschenk met een flinke scheut melk. Maar het is oprecht super lekker. Dronken jullie dit vroeger ook?

2. Ik heb ADHD
Meteen in huisvallen met mijn persoonlijke confession. Ik heb ADHD, dat is ooit vastgesteld toen ik een jaartje of 14 was. Iedereen wist het eigenlijk al, zelfs mijn basisschool docenten al, op de middelbare school werd het steeds meer duidelijk. Toen ik steeds meer moeite kreeg om mij in een grote groep te concentreren, huiswerk maken (vaak) soms lastig was omdat ik zo snel afgeleid was. Ik heb zo’n 2 jaar Ritalin geslikt, maar wist eigenlijk al heel snel dat dit niet helemaal voor mij gemaakt was, werd er ontzettend ongelukkig van. Was vlak en niet meer de levendige Lauren die ik graag wilde zijn. Toen besloot ik dat mensen mij maar moeten nemen zoals ik ben, drukker en energieker en met een kortere spanningsboog maar daardoor ook best gezellig. Ken jij mensen met ADHD?

adhd

3. Ik werk bij Marktplaats
Marktplaats? Ja Marktplaats! Het grootste online platform van Nederland dat stukken groter is dan je zou denken. Als ik tegen mensen vertel dat ik bij Marktplaats werk zeggen ze vaak, dat is toch een groepje developers op een zolderkamer? Niets in minder waar, Marktplaats is een bedrijf van zo’n 250 medewerkers en onderdeel van eBay. Ik werk bij Marktplaats op de marketing afdeling als Branding & Marketingcommunicatie specialist.

4. Ik ben stiekem verslaafd aan Red Bull
Wellicht een beetje rare combinatie met nr #2 maar het is echt waar, ik drink echt heel graag Red Bull. Het liefst elke dag. Ik drink geen koffie en zelfs mensen met ADHD kunnen opstartproblemen hebben en moe zijn. Een Red Bull geeft me een beetje extra power, en hoewel je zou denken dat je je van Red Bull minder goed kan concentreren helpt het bij mij juist wel erg goed.

5. Ik heb gewerkt als ‘Propper’ in Salou
Weer een beetje persoonlijke confession. Ik heb gewerkt bij de leukste discotheek van Salou, de Flashback. Ik was 18 jaar, net klaar met mijn HAVO en ben samen met een vriendinnetje 3 maanden naar de Costa Brave vertrokken voor de allerleukste zomerbaan ooit! Wat een leven, 7 dagen per week werken, elke dag tot 03:30 (‘s nachts), dansen, drinken, half-bakken spaans praten. Het was absoluut een van de mooiste tiener-ervaringen die ik ooit heb gehad. Iemand Costa gezien? Die discotheek in de film is de discotheek waar ik werkte, tof heh?

salou

6. Ik ben verliefd geworden op mijn huidige vriend, IN SALOU
Nou misschien niet zo letterlijk in Salou. Maar mijn vriend was op vakantie in Salou tijden springbreak (de eerste week van de eindexamen vakantie, tussen je laatste eindexamen en de uitslag in) met vrienden. We zaten wel op dezelfde school, dus we kenden elkaar wel maar keken eigenlijk nog niet zo veel naar elkaar om. Toen ik na deze springbreak ook even terugvloog om mijn diploma op te halen, werd is smoor verliefd. Ik wilde na deze korte terugkeer van 4 dagen eigenlijk niet weer terug naar Salou want ik was tot over mijn oren. Je beseft wel hoeveel Spaans beltegoed er toen in de overige 2,5 maand doorheen is gegaan. Ik denk ook dat ik oprecht de braafste propper ooit was.

7. Ik hou niet chocolade
Oke, ik vind chocolade niet vies maar ik pak eigenlijk nooit een chocolaatje uit mezelf. De lekkerste chocolade vind ik After Eight, je weet wel van die chocolade met mint er in. Het liefst eet ik ook after eight ijs, dat heb je soms bij ijssalons. Maar zelfs het doosje After Eight bij mij in de kast overleeft het maanden, misschien wel jaren.

8. Ik heb hele kleine oren
Ik heb echt hele kleine oren, gelukkig valt het niet heel erg op maar als mensen het wel zien dan hebben ze het altijd over hoe lief klein mijn oren zijn. Gek heh?

hairs

9. Ik kan niet voor planten zorgen
Een kerstboom overleeft het zeg maar net aan. Ik houd wel heel erg van planten, ik vind dat gezellig staan in huis. Maar ik kan er simpelweg niet voor zorgen, ik vergeet ze altijd water te geven, te weinig pot grond. Je kent het wel. Ik heb gelukkig wat vetplantjes die het inmiddels al 3 maanden doen… en stiekem ook wat nep-plantjes in huis.

10. Ik ben altijd te laat
Deze bedacht mijn vriend net en het klopt echt als een bus. Ik heb geen ‘gevoel’ voor tijd. Ik heb ook eigenlijk lak aan de tijd en dat is best wel een beetje vervelend omdat sommige mensen regelmatig op mij moeten wachten. Ik ben altijd de laatste vriendin die aankomt op een verjaardag/etentje/borreldate, ik zeg altijd al dat ik onderweg ben maar stiekem ben ik dan nog aan het treuzelen thuis. Mijn werk is gelukkig redelijk flexibel en mag ik tussen 08:00 en 10:00 beginnen, ik ben er elke dag op een andere tijd. Soms om 08:55, soms om 09:10, soms om 09:30 en heel soms pas om 09:45. Ik ben gewoon een onwijze treuzelkont en wil altijd nog van alles doen net voordat we weggaan.

oldie

 • wendy

  Haha leuk dit! We hebben 4 dingen gemeen 😛 ‘Redbull, propper, planten en te laat komen’ hihi!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • haha leuke facts! Grappig dat je bij marktplaats werkt! En suuuper gaaf dat je propper bent geweest in Salou en daar ook nog je vriend hebt leren kennen :)

 • Shannen van de Laar

  Wauw, wat herken ik mezelf in jou! Ook ik ben er op mijn 17e achter gekomen dat ik ADHD had (ook al was het allang duidelijk haha) en kon niks met de medicijnen die ik geslikt heb. Heb er ook maar vrede meegesloten en ben het met je eens dat het ook vele voordelen heeft! Heel leuk om dit zo terug te lezen :) ben dus niet de enige waarbij het zo is haha!

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close