Instagram Husband

December 9, 2015 4 Inspiration
Instagram husband

Voor alle Instagram-Husbands op deze wereld, je bent echt niet alleen! Onwijs leuk filmpje van het leven van de man met een fanatieke Instagram-vriendin. Ik herken mij in onwijs veel aspecten van het filmpje, denk dat mijn vriend daar helemaal hetzelfde over denkt. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik mijn vriend probeer zo min mogelijk te vragen om foto’s te maken voor Instagram en probeer zoveel mogelijk zelf te maken, maar soms kan het gewoon niet anders haha. Ook het wachten met eten komt mij heel erg bekend voor. Soms besef ik dat alleen pas als ik al een hap heb genomen. Dan roep ik ook heel hard: “Wat een slechte Instagrammer ben ik”.

Herkennen jullie het ook zo?! En jij Instagram Husband?

Gevonden via: NSMBL
Gemaakt door: The Mystery Hour

  • Zag hem gister al, vond het heel confronterend! Hoop niet dat mijn vriend het op deze manier ziet 😛 Ik probeer ook zoveel zelf te maken en mijn vriend heeft aangegeven dat hij het vaak ook niet zo tof vind als ik weer eens een perfecte foto probeer te maken. Dus ik probeer er wel rekening mee te houden haha

    • Haha te grappig heh. Ik probeer er ook altijd wel rekening mee te houden. Ook merk ik dat ik soms nogal een slechte ‘instagram-blogger’ ben en ik soms vergeet van mooie dingen foto’s te maken.

  • Lynn Quanjel

    Hahaa fantastisch, ik moest ook enorm lachen toen ik dit filmpje zag! Het herinnerde me er wel aan dat ik heeel erg lucky ben met een ‘Instagram Husband’ die het zelf fantastisch vind om foto’s te maken en zelfs mee is gaan doen aan de ‘IG Trend’!

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close