Kerstcadeaus voor mannen

December 8, 2015 1 Inspiration
kerstcadeaus mannen

De grootste struggle voor elke vrouw (en ik denk ook voor elke man) tijdens de feestdagen is wel: kerstcadeaus voor mannen. Mannen zijn lastig, mannen zijn niet zoals vrouwen. Mannen hebben vaak geen wensenlijst die minimaal 2 kantjes vol is. Mannen hebben vaak geen idee wat ze graag willen hebben en al helemaal niet voor kerst. Simpelweg hebben wij vrouwen soms wellicht wat extra hulp nodig als het gaat om goede in de smaak vallende kerstcadeaus voor mannen.

Om niet weer met een standaard afgezaagd lijstje aan te komen ben ik toch een keer om de tafel gaan zitten met ‘mijn man’ en heb hem letterlijk een uur lang uitgehoord over de beste cadeaus. Het ging niet makkelijk. Het was een ware strijd maar ‘mijn man’ heeft geholpen met het bedenken van de ultieme kerstcadeaus voor mannen. We hadden er eigenlijk een Vlog van moeten maken want ik weet zeker dat het er zeer vermakelijk uit had gezien. Het is een mix van verschillende producten geworden, in verschillende categorie├źn en in verschillende prijsklasse. Ik koop persoonlijk altijd graag kleding (hoe kan het ook anders als fanatiek fashionblogger) en ik heb vooral een voorkeur voor het geven van sneakers. Ik ben dan ook van mening dat je zowel als man als vrouw nooit genoeg hippe sneakers in je kast kan hebben en dat mooie sneakers je garderobe altijd op een hele gemakkelijke manier op-pimpen. Een paar toffe Happy Socks erbij en klaar is kees. Daarnaast ben ik ook groot fan van het geven van een gadget zoals een horloge, een super makkelijke MyBlender of zijn lievelingsspel Fifa16. Mannen houden immers van gadgets. Een geurtje, stropdas, muts en Jaimie Oliver kookboek doen het daarbij ook altijd goed, hier scoor je altijd mee. Zelf heb ik mijn vriend al vaker gehoord over het klassieke Daniel Wellington horloge, mega hit onder bloggers maar toch ook opgevallen bij mijn man.

Kerstcadeaus voor mannen koop je hier:

Horloge – Daniel Wellington
Happy socks cadeau set – Overhemden.com
Geurtje Dior – Bijenkorf
Stropdas – Overhemden.com
Sneakers Nike Huarache – Sneaker District
Sweater – Selected Homme
Muts – Carhartt
Fifa16 – Bol.com
Blender – Bol.com

Meer inspiratie voor kerstcadeaus voor mannen? Deel II komt begin volgende week!

  • Altijd moeilijk he voor de mannen. Nice picks girl! Ik denk dat ik Nig wel blij kan maken met een spelletje dit jaar :) (hopelijk leest hij je blog niet hahahaha)

    X Lily

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close