July Recap

August 1, 2014 0 Fashion, Looks
leopard obsession

NL- Ik vind het heerlijk om aan het einde van de maand de ‘monthly recap’ van mijn favoriete bloggers terug te kijken. Het is een overzichtelijke manier om heeel veel fashion inspiratie op te doen. Dus vandaag ook van LaChanna een terugblik op de zonnige maand Juli, ik heb deze maand niet heel veel tijd gehad om mijn blog fanatiek bij te houden. Maar ik heb enorm veel zin in Augustus, nieuwe spannende avonturen beginnen vanaf morgen en ik heb er enorm veel zin in! Daarbij heb ik ook weer enorm veel fashion inspiratie opgedaan dit weekend, lekker ouderwets een weekend vrij waardoor ik lekker mensen heb gekeken op het terras en veel online naar mode inspiratie heb gezocht. Nieuwe collecties komen uit en je krijgt zelfs al een beetje zin in de herfst. Dat zeg ik maar niet te hard want het heerlijke zomerse weer mag nog wel heel even blijven. Al ben ik wel meer een herfst kleding type. Vanaf September zal ik weer vol mijn blogritme oppakken, er staat ook weer enorm veel te gebeuren.

Highlights van Juli:
– Heb een nieuw restaurant geopend eind Juni en Juli is een super goede maand geweest, steeds meer mensen weten het nieuwe restaurant te vinden.
– Mijn vriend probeert mij over te halen om naar Amsterdam te verhuizen, i’m in serious doubts
– Ik heb een nieuwe spannende uitdaging die start vanaf morgen!
– Mijn zus heeft een nieuw huisje, wat enorm goed uitkomt want ze krijgt een baby in september. I’m soooo excited!
– Heb kunnen genieten van een heerlijke dag aan het water met mijn BFF
Voor de rest heb ik verschrikkelijk veel gewerkt, zo’n 60/70 uur per week met hele leuke en gezellige collega’s dat helpt natuurlijk wel.

July LaChanna

Monthly recap

Recap July

LaChanna

LaChanna

I’ll keep you updated!

X Lauren

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close