Meet Miinto

March 28, 2016 0 Fashion, Looks
Miinto0

Goedemorgen!

Wat was dat een heerlijk lang weekend zeg. Ik had zowel vrijdag als maandag lekker vrij dus het voelde bijna als een mini-vakantie! Heb dan ook alleen maar heel veel leuke dingen gedaan dit weekend, ik vierde mijn verjaardag voor vrienden, heb overheerlijk paas brunch gehad, met mijn hondje een lange wandeling gemaakt, lekker series gekeken en uitgeslapen! Ik kan er weer helemaal tegen aan deze week.. En dat moet ook wel want aankomende zondag ga ik samen met mijn vriend op VAKANTIE. Ik heb er echt onwijs zin in, we gaan 15 dagen naar Bali! Ik kan niet wachten dit mooie eiland te ontdekken. Voor mijn verjaardag heb ik van mijn vriend zelfs een tripje naar de Gili eilanden gekregen, zo fijn!

De lente kwam soms best wel even fijn om de hoek kijken dit weekend, warm is anders maar het zonnetje stond weer garant voor wat extra vitamine D! Ik heb vorige week bij mijn favoriete Nederlandse webshop Miinto geshopt en ik vond het tijd om mijn nieuwe aankopen te showen! Ik heb bij Miinto deze super mooie warm rode blazer besteld en de te gekke schoenen van Clarks komen ook van Miinto. Wat ik zo leuk vind aan Miinto is dat het een verzamelplatform is van producten vanuit verschillende boutiques uit Nederland. Overzichtelijk in 1 webshop waar je direct de producten uit de boutiques kan kopen. Hierdoor kan ik de merken en unieke items vinden die niet iedereen heeft en shoppen bij mijn favoriete boutiques. Ik vind shoppen bij boutiques namelijk 10x zo leuk als bij zo’n grote keten. Daarbij vind ik het de laatste tijd wel een beetje schrikken met de faillissementen van alle ketens en ook boutiques. In Utrecht staat zo’n beetje de helft van de winkelpanden inmiddels leeg. Dus ik support graag de lokale winkeliers, want daar zouden er veel meer van moeten zijn in de winkelstraten en natuurlijk online!

Van 29 maart 12:00 uur tot 31 maart 12:00 is er bij Miinto Shopping Spree, dat betekent 20% korting op alles, ook nieuwe collectie.

Miinto

Miinto

miinto

Miinto boutique

Miinto - lente

Miintoyou

Outfit of the day:
Blazer – Miinto by Van de Belt
Desert boots – Miinto by Idenza
Jeans – Costes
Zonnebril – Polette
Blouse – Mango
Jas – Asos

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close