&otherstories Utrecht

September 20, 2016 1 Fashion, Looks
&otherstories Utrecht

Yeahaa! De nieuwe &Otherstories Utrecht winkel is sinds deze vrijdag open! &otherstories Utrecht zit op de Oudegracht en is het zusje van de H&M en heeft super mooie Scandinavische kleding, een beetje minimalistisch, unieke stukken, mooie materialen en vormen. Voor mij reden genoeg om direct op zaterdag de winkel te bekijken! De winkel is ook nog eens super mooi opgezet met twee verdiepingen, veel licht, marmer, veel spiegels, super mooie stellingkasten en sieraden in van die super mooie glazen stalen bakken. De collectie is zo mooi en ik heb wel 100 stuks gezien die ik wilde kopen. Vooral ook schoenen, man ik houd zoveel van schoenen maar ook jurkjes, zoveel mooie jurkjes en tops en lingerie.

Nu genoeg over de mooie winkel, tijd om wat aandacht te besteden aan een super mooi item dat ik bij &otherstories Utrecht heb gescoord, namelijk deze mooie zwarte blouse met klok-mouwen. Het stofje is een super mooie dunne scuba-achtige stof waardoor het niet kreukelt, het is wel dun genoeg dat het gewoon soepel is en meebeweegt (zoals te zien is in mijn Boomerang filmpje op Instagram). Ik heb deze mooie blouse gecombineerd met een super warm olijfgroen vest van Costes en een ‘plooi-rokje’ van H&M. En dan ook last-but-not-least mijn favoriete nieuwe herfstlaarsjes van Omoda, ik ben helemaal verliefd op deze laarsjes! Ik was al een tijdje op zoek naar dit soort stoere chunky boots en toen ik lekker aan het wegdromen was tussen al het moois op Omoda surfte ik per ongeluk tegen deze mooie boots aan. BESTELLEN!! De afgelopen week is het nog super mooi weer geweest dus ik heb ze nog niet echt aan kunnen doen, maar ‘s avonds combineerde ik ze stoer in dit setje. Wel nog blote benen maar met een stoere twist die ook heel goed in de avond kan. De dagen worden langzaam kouden en alhoewel ik daar niet perse blij van wordt ben ik wel blij dat ik deze stoere boots eindelijk echt kan gaan dragen.

Happy fall you all!

Portret

andotherstories

nubikk Omoda

Other

Andotherstories Utrecht

Omoda laarsjes

Andotherstories Utrecht

stories

Andotherstories Utrecht

Outfit of the day – &otherstories Utrecht

Boots – Nubikk via Omoda
Blouse – Andotherstories
Rokje – H&M
Zonnebril – Ace & Tate Ivy
Vest – Costes

  • Heeeele toffe outfit! Volgende keer dat ik weer in Utrecht ben ga ik meteen even langs &Other Stories, zulke mooie dingen hebben ze daar ! x

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close