September issue

September 9, 2016 4 Fashion, Looks
greyxx

September is altijd een beetje een gekke maand, meestal vind ik het nog wel een fijne maand. Maar in september heb je altijd even de ‘September issue’. Het is tot nu toe in de eerste week van september echt super mooi weer maar je weet eigenlijk niet wat je van de rest van September kan verwachten. Het kan zomaar opeens koud en regenachtig worden. Fashion-wise is September natuurlijk ook de perfecte maand. Tijd voor alvast wat herfst outfits want in September komen de nieuwe collecties massaal in de winkels te liggen. Mijn eerste ‘September Issue’ aankoop is dan ook deze super mooie lange grijze Costes jas! Wat mij betreft heb je elk jaar een eye-catcher nodig in je garderobe en eigenlijk kan het niet beter dan zo’n mooie statement jas. Een jas moet je echt in investeren en zoeken tot je de perfecte hebt gevonden, een jas draag je namelijk zo vaak, over elke outfit heen. Elke dag als je op school/werk aankomt zien mensen als eerste je jas als je binnenkomt.

De September Issue is in modeland ook natuurlijk de maand waar alle bladen (denk: Vogue, ELLE, Harpers Bazaar, L’officiel) de collecties van de catwalks laten zien en doorvertalen in koopbare mode. Deze maand koop ik dan ook vaak verschillende bladen om mij vast al een beetje in te leven in wat er allemaal gaat komen deze herfst en winter. Meestal kan je dan ook al zien welke trends wel bij je passen en welke trends je misschien aan je voorbij laat gaan.

Mijn nieuwe jas van Costes heb ik gecombineerd met mijn nieuwe herfstige Adidas Gazelle sneakers, zwarte Mango high waisted jeans en een mooie zwarte top ook van Costes! Oh en natuurlijk mijn favoriete zomer aankoop, de zonnebril van Ace&Tate. Ik weet het, ik heb een shop-addiction haha.

Wat is jouw favoriete Herfst/Winter 2016 trend?

grey coat

Costes

Costes jas

grey costes

costes

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close