Spijkerrokje

May 22, 2016 3 Fashion, Looks
Spijkerrokje1

Ja dames, hij is weer helemaal terug: het spijkerrokje! Het spijkerrokje is een tijdje ‘uit’ de mode geweest maar voor de lente en zomer van 2016 kan je eigenlijk niet meer zonder! Je hebt ze ook alweer in heel veel varianten bij verschillende winkels, de meest populaire spijkerrokjes zijn: 1. de spijkerrokjes met knopen (zoals ik hem hier en hier draag), 2. de gerafelde spijkerrok en 3. de iets langere variant zoals ik hier draag in deze outfit. Zelf vind ik de mini-sprijkerrok eigenlijk niet meer kunnen (en eigenlijk niet zo mooi), maar ook die zie je nu heel veel in de winkels hangen dus wie weet denk ik er over een paar maanden wel anders over haha.

Mijn outfit vandaag dus met een zwart/grijze denim spijkerrok met een klein splitje aan de voorkant, een zacht roze ribbel trui, stoere boots en een stoer gouden horloge. De look is wel nog een beetje ‘herfst-achtig’ maar ik kan het ook nog niet ECHT mooi weer noemen, gelukkig wordt het deze week weer zonniger! Dan is het zeker weer tijd voor zonnigere zomerse outfits, can’t wait!

Outfit of the day – Spijkerrokje

Spijkerrok – Only
Top – H&M
Boots – Zara
Horloge – Bouman Online
Ketting – Club Manhattan

Spijkerrokje

Spijker

Details spijkerrokje

spijkerrokje

Spijkerrok

Spijkerrokje

Spijkerrokje

 • Wat is ie leuk! Net als je top en spijkerjasje. Ik heb zelf ook een spijkerrokje, vorig jaar gekocht. Toch maar weer eens aan doen!

 • Ik heb hetzelfde horloge, gekocht in Italie vorig jaar..echt mijn favoriete ding allertijden. Anyways, ik vind je rokje heel tof!

  Liefs.

 • wendy

  Heerlijke look babe! Volgende week een terrasje pakken? Gaat volgens mij mooi weer worden :)

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close