Sweet Summer Nights

June 25, 2014 0 Fashion, Looks
Supertrash

<strong>ENG -</strong> Summer nights are the perfect time to dress up. Here in the Netherlands where good weather is rare you have to enjoy these nights the fullest. I love to have some bare legs underneath my pretty summer dresses. Shoes look better, dresses look better, skirts look better and it just feels more relaxed.

Love this Supertrash skirt with big split. The golden color gives the skirt some extra glamour. I love to keep the upper part of my outfit rather simple, because the skirt is exiting enough on it’s own. Some pretty jewellery and high heels makes this look complete.

<strong>NL – </strong> Zomerse avonden zijn perfect, je hebt maar weinig van deze warme avonden in Nederland maaaaar als er dan eentje voor de deur staat, wil ik er meteen het beste van maken. Blote benen, mooie jurken, rokjes, blote voeten in hakken. Ik ben oprecht fan van zomerse avonden in de stad met vriendinnen, met mijn vriendje op het balkon, met mijn hondje in het park, uiteten op het terras of BBQ bij het meer. Alles ziet er beter uit wanneer je net een zonnige dag hebt gehad, niet alleen alles in je omgeving maar ook mensen zien er automatisch vrolijker en stralender als ze een dag hebben kunnen genieten van de zon. Wellicht zijn het de vitamines en ‘happy-stofjes’ die de zon voor je aanmaakt, misschien omdat ik gewoon een grote roze bril opzet als het zonnig is in Nederland.

Mijn rok van Supertrash is super chique, door de top en accessoires neutraal te houden komt de rok nog beter tot zijn recht. Best wel een ‘glamour’ gevoel krijg ik in deze rok. Perfect voor een bruiloft, avondje lekker uit eten of een tof tuinfeestje.

 

Supertrash chic

Supertrash

High heels

Supertrash skirt

Supertrash details

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close