Zomer bruiloft

September 4, 2016 1 Fashion, Looks
Zomer bruiloft

Dit jaar was voor mij het eerste jaar ‘vol’ met bruiloften, het waren er dit jaar 4. Een winter bruiloft, een lente bruiloft en voor het eerst ook twee keer een zomer bruiloft. Best lastig een zomer bruiloft, vooral als het om een outfit gaat. Deze jurk was een ‘lucky’ shot, ik liep de Zara in een weekje of twee voor de tweede bruiloft en liep zo tegen deze oranje schattige kanten jurk aan. Ik paste hem niet in de winkel maar nam de jurk samen met drie andere varianten mee naar huis. Voor de spiegel begon het twijfelen, stiekem waren ze alle vier nogal leuk en kon niet kiezen. Mijn vriendje, mijn schoonzus en een vriendin kozen allemaal voor een zwarte variant met bloemen maar ik heb iets tegen ‘zwart’ op bruiloften. Misschien gek maar volgens mij is dat gewoon ouderwetse bruiloft etiquette.

Ik vind de jurk perfect omdat hij de perfecte lengte heeft (net op de knie) dan voel ik mij niet zo bloot. De mouwtjes maken het jurkje ook perfect voor de avond en het decolleté maakt het toch sexy. Dacht ik zo, wat jullie?

Wedding

Bruiloft zomer

zomer bruiloft

Wedding

Zomer bruiloft

  • De lengte is perfect inderdaad! De bloemetjes zijn leuk en de kleur lekker fris :) Ik heb vrijdag de eerste bruiloft van dit jaar, ik trek dan een jurk tot de grond aan :)

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close