December favorites

December 1, 2016 0 Lifestyle
december-favorites

Good morning ladies! Het is weer zover, één van de leukste maanden van het jaar (maart is sowieso de leukste maand ever, met het begin van de lente en mijn verjaardag)! Maar December is echt een hele mooie tweede. De maand van de familie, het lekkere eten, kerstmuziek, cadeautjes, lampjes, kerstboom en we kunnen altijd blijven hopen op een klein beetje sneeuw. Speciaal voor deze mooie December maand heb ik mijn ‘December Favorites’ voor jullie op een rij gezet.

Mijn December Favorites bestaan uit zoveel verschillende items, die wat mij betreft helemaal passen bij deze winterse maand. Het zijn mijn absolute favorieten en zal je mij dan ook veel mee/met zien.

My December Favorites

omoda

1. Hoge laarzen – Omoda
Hoge laarzen stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje, ik heb wel wat enkellaarsjes maar een paar hoge laarzen konden natuurlijk niet ontbreken. Toen ik tegen deze laarzen van Omoda aanliep en ook nog eens mijn favoriete kleur hebben (olijf) toen

Costes Shirt

2. Bordeaux rood – Tops via Costes
Ik heb een bordeaux winter obsessie. Ik vind de kleur bordeaux zo warm en fijn! Daarnaast past het super goed bij zwart en grijs en geeft het elke look dan een warme en kleurige upgrade. De kleur bordeaux is wel een trend kleur deze winter en je kan bij Costes niet alleen tops vinden maar ook rokjes, broeken en vesten in deze heerlijke kleur. De linker ribbel shirt is mijn favoriete casual top met korte mouwen en de gestreepte top is mijn nieuwe streepjes-liefde.

Birds on the run

Omoda hat

3. Perfect grey hat – Birds on the Run
Perfect voor de winter in Nederland is deze super mooie grijze hoed van het merk Birds on the Run die ik vond via Costes. Een super mooie hoed met een veren band voor extra speciale details. De hoed beschermt mij bijna elke dag weer tegen de regen, ‘winter in Nederland’ heeft wat mij betreft veel te veel regenachtige dagen.

Blazer Vero Moda

4. De perfecte blazer – Vero Moda
JONGENS, serieus hoe perfect kan een blazer zijn? Ik was echt al zoo lang op zoek naar een stoer, lang, grijs een mooie blazer voor over truien, blouses, tops en jurkjes. Het is zo koud dat ik het heerlijk vind om altijd met meerdere laagjes te werken, dit is perfect voor als je vanuit huis de kou in moet maar bijvoorbeeld op kantoor weer super warm is. Uit, aan, uit, aan! Deze grijze blazer van Vero Moda is een van mijn ‘Black Friday’ aankopen, heb zoveel leuks gekocht tijdens de sale. Ik zal snel een foto maken met de blazer aan zodat jullie nog beter de fit kunnen zien!

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close