Instadiary

May 18, 2016 0 Lifestyle
Instafb

Veel te lang geleden dat ik een Instadiary heb gemaakt en jullie heb meegenomen in mijn week. Ik vergeet dan ook heel vaak foto’s te maken. Ik heb vaak mijn eten al op als ik mij bedenk dat ik daar een foto van ‘hoor’ te maken, of ik was zaterdag bijvoorbeeld in Volendam (voor het eerst in mijn leven) maar het regende een beetje dus niet echt lekker weer om een leuke foto te maken zo donker en ongezellig. Zo gaat dat dus met alles wat ik zo’n beetje doe, achteraf denk ik ohja f*ck daar had ik echt wel een leuke foto van kunnen maken.

De afgelopen twee weken heb ik enorm veel gedaan en zal jullie er een beetje in meenemen.

Leroy

Mijn vriend Leroy was jarig afgelopen week, we vierden zijn verjaardag wel 3x haha. Zaterdag vierden we het voor familie met lekkere hapjes en drankjes bij ons thuis. Cadeautjes zijn altijd lastig bij Leroy maar nu had ik van te voren al goed nagedacht voor de complete familie voor leuke cadeaus. Dus tips: Super grote klok voor in de woonkamer van Karlson, sneakers van Nike, Stan Smiths van Adidas, een Lee jeans en van mijzelf een kofferset van SuitSuit! Op zijn verjaardag zelf zijn we uiteten geweest in Utrecht, het was super mooi weer dus hebben lekker op het terras gezeten. Vrijdag had ik ook nog een verassing in de planning, want ik wilde hem meenemen naar Toomler waar Comedy Train was, echt heel tof. Daarvoor nog even in Amsterdam gegeten bij Drovers Dog – een Australisch restaurant echt super lekker.

Instadiary

Sinds 1 mei werk ik in plaats van 5 dagen nu 4 dagen. Dit geeft mij echt zoveel ruimte en vrijheid om eigen werk op te pakken, zo heb ik meer tijd voor bloggen en ben ik dus bezig met een nieuw project. Ik kan wat meer foto’s maken en was aan het experimenteren met lichte detail foto’s zoals het shirtje en kleding op bed. De foto van mij in de zon met mijn favoriete yoghurt met rode druiven ontbijtje rechts onder. Links boven zie je mij met Oh George op het LINDA festival. Ik heb ooit bij de LINDA gewerkt dus toen mijn (oud)collega’tje Anouk vroeg of ik zin had om te koekeloeren op het festival zei ik natuurlijk geen nee. Voor mijn werk doe ik heel veel evenementen, dit zorgt ervoor dat ik op zo’n festival altijd enorm kijk naar goede idee├źn voor eigen events en leuke extra’s.

Instadiary 2

Ik heb een heerlijke shopsessie gehad bij de Costes, waar ik die toffe zilveren bomber + luipaard blouse heb gescoord. Nog steeds een van mijn favoriete winkels de Costes. Rechts bovenin zie je mij met mijn zus en neefje. Met bevrijdingsdag heb ik lekker pizza’s in het park gegeten en gespeeld in het Juliana park. Links onder, mijn favoriete bloemen: Anjers. Ik wist nooit dat ik ze mooi vond tot ik een keer een bosje kocht bij de Albert Heijn. Eigenlijk wil ik bijna geen andere bloemen meer, ze zijn zo lief schattig en mooi.

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close