Januari Favorieten

January 28, 2017 0 Lifestyle
januarifavorieten

De maand januari is alweer bijna voorbij! Het was best rustig op LaChanna afgelopen maand maar dat had een goede reden, ik ben namelijk druk bezig met wat aanpassingen voor mijn blog. Iets meer een uitgebreid overzicht van verschillende posts (design) en ik ben ook wat nieuwe categorieĆ«n aan het creĆ«ren zodat ik wat meer lifestyle, home en werk kan toevoegen. Misschien komt er ook wel een nieuwe naam… Maar daar over hopelijk snel meer! Nu is het tijd voor de Januari Favorieten, een nieuw thema die ik vorige maand ben gestart: zie hier de December favorieten.

Boots van Lola Cruz – Omoda

Voor deze maand heb ik verschillende favorieten geselecteerd! En we beginnen met mijn absolute Januari Favoriet: mijn nieuwe super stoere en en mooie enkellaarsjes van Lola Cruz via Omoda.

Lola Cruz

omoda

Olivia Burton horloge.

Dit super mooie minimalistische grijze horloge is van het merk Olivia Burton. Olivia Burton is een horloge merk dat horloges op de markt heeft gebracht die super stylish maar ook betaalbaar zijn. Je kan eindeloos combineren met dit horloge, de kleur is super fijn en past overal bij. Mijn nieuwe favoriet. Nu mezelf weer aanleren dat ik op mijn horloge kijk in plaats van mijn telefoon als ik de tijd wil weten..

Olvia Burton watch

Bralette – H&M

Oe! Ik was al een tijdje op zoek naar een sexy bralette en deze vond ik bij de H&M. Heerlijk voor de chill-zondagen in huis.

Bralette

Bralette

Shop de Januari Favorieten hier:

Boots – Lola Cruz via Omoda
Bralette – H&M
Horloge – Olivia Burton

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close