Perfect work attire: Herschel Backpack

August 12, 2017 0 Lifestyle
herschel6

Ik heb stiekem altijd een beetje een struggle gehad met het vinden van de perfecte tas. Eigenlijk is het een soort van onmogelijk om voor alle gelegenheden een perfecte tas te vinden, dus de afgelopen tijd heb ik hard gezocht naar verschillende types favoriete tassen. Dit is een tas voor de stad of kleine boodschappen, een tas voor een feestje, sport tas en een werk tas. Alle type tassen hebben een eigen doel en eigenlijk lijken ze niet echt op elkaar maar hebben ze wel overeenkomsten. Het nadeel van ‘al’ deze tassen is natuurlijk wel dat ik af en toe mijn portemonnee in mijn feestjes tas laat zitten en eigenlijk nodig heb in mijn werk tas. Mijn favoriete werk tas is deze Herschel Backpack.

Ik ben freelancer dus dat betekent eigenlijk dat ik altijd en overal mijn werk/leven mee naartoe neem. Mijn ‘werk’ is in ieder geval een laptop (15″ Macbook) met oplader, een spiegel reflex camera, Bose koptelefoon en moleskine om aantekeningen te maken. In mijn Herschel Backpack past mijn laptop in een beschermde achterhoes en genoeg ruimte om mijn camera ernaast beschermd neer te zetten. De tas is overzichtelijk en daarom mijn favoriete werk tas. Doordat het een backpack zit het stevig op je rug en kan ik dus mijn hele werk (zo’n beetje mijn hele leven dus haha) in 1 tas stoppen!

Heb jij een favoriete tas? Of heb je net zoals ik meerdere favorieten? Je maakt via mijn Instagram & Facebook kans om ook zo’n mooie backpack te winnen. Reageer snel!

Shop deze Herschel Backpack bij The Bag Store!

herschel5

herschell1

herschel4

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close