Puma Creepers lover

July 31, 2017 0 Lifestyle
pumasuede

Eigenlijk al sinds de aller eerste release van de ‘nieuwe’ Puma Creepers ben ik verkocht! De eerste drop met Puma Creepers kon ik jammer genoeg niet in mijn handen krijgen en zelfs na maanden lange Marktplaats sessies heb ik het op een gegeven moment gewoon opgegeven om die suède beige creepers toe te voegen aan mijn sneaker collectie. Toch zijn ze de afgelopen jaren altijd in mijn gedachten gebleven en elke keer als ik weer een stoere chick zag lopen op de Creepers baalde ik stiekem weer een beetje dat ik ze niet had kunnen veroveren.

Tot ik een paar weken geleden opeens zonder dat ik het doorhad op Omoda zat te surfen (online schoenen kijken dag in dag uit is echt een guilty pleasure van mij). Daar stonden ze, het waren ze echt! Puma Creepers, in suède en ook nog eens in mijn FAVORIETE kleur met gum zool! Een klein opgewekt dansje volgde, maatje 37.. KLIK.. Besteld! Hopla het kostte mij nog geen 2 minuten om de beslissing te nemen, deze Puma Creepers waren voor mij gemaakt.

Ik heb ze nu zo’n twee weken binnen en stiekem wil ik er vooral heel veel naar kijken en elke dag aan doen. Maar wil ze natuurlijk ook mooi houden dus ik verzorg ze netjes, loop niet door de regen met ze en heb ze helemaal ingespoten om vlekken te voorkomen.

Ik moet wel toegeven, mijn moeder vindt dit soort schoenen niet echt een succes te grof en te lomp. Maar ik ben echt helemaal verliefd. En jullie? Je shopt ze (ook nog in andere kleuren) bij Omoda!

puma-suede2

puma-suede3

puma-suede

puma-suede5

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close