Maak kennis met Jasmine

February 6, 2016 0 Inspired by
OOTD

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik ben er al een tijdje over na aan het denken maar nu is het eindelijk zo ver! LaChanna heeft een gastblogger gevraagd om af en toe een artikel te schrijven op mijn blog. Ik start deze nieuwe weg op LaChanna met mijn zeer modieuze vriendinnetje Jasmine. Ik ken Jasmine nu zo’n 5 jaar via een gezamenlijke vriendin en sindsdien zijn wij ook vriendinnen geworden. Jasmine heeft Arubaanse roots en is dol op reizen (vooral naar Aruba).. Jasmine heeft gestudeerd aan het AMFI in Amsterdam en is afgestudeerd met de bachelor Fashion Technology een studie fashion management. Een echte fashionista in hart en nieren. Als Assistant Buyer bij de Bijenkorf heeft zij van haar hobby haar beroep kunnen maken. In een uitgebreid interview ga ik jullie over een week uitgebreid voorstellen aan Jasmine, maar voor nu haar allereerste stuk!

Jasmine

Maak kennis met Jasmine

Toen Lauren mij vroeg of ik het leuk zou vinden om stukjes voor haar blog te schrijven dacht ik natuurlijk ‘huh, ik?’. Maar meteen gevolgd door een volmondige ja! Als goede vriendin van Lauren volg ik haar blog al sinds het begin en ben ik niet alleen trots op de succesvolle leuke blogger die zij is geworden, maar ook een actieve volger van zowel de LaChanna blog als Instagram. Stiekem dus ook een beetje enthousiast geworden, en nu dus een mooie kans om mijn outfits met jullie te delen. Ik hoop dat jullie mijn posts met plezier zullen lezen, en hopelijk wat inspiratie hieruit kunnen halen!

Nu de temperatuur in Nederland eindelijk begint te dalen (wat hebben we tot nu toe een heerlijke zachte winter gehad!) vind ik het gelijk lastiger om mij goed te kleden. Ik ben goed voorbereid tegen de kou en ga met een dikke trui, winterjas en shawl naar buiten, blijkt eenmaal in de stad aangekomen blijk deze outfit toch wel heel erg warm en breekt het zweet mij uit. De oplossing hiervoor is: kies voor een outfit die bestaat uit laagjes. Op dagen dat mijn outfit lekker comfy mag zijn kies ik graag voor een lekkere sweater -bij voorkeur van mijn lievelings sweater merk Zoe Karssen-, met een spijkerjasje, los broekje en witte sneakers.

P.S. Jullie zullen gauw merken dat ik net als Lauren dol ben op luipaard printjesā€¦

Maak kennis met Jasmine

Denim jacket – Mango
Sweater – Zoe Karssen
Trousers – Zara
Sneakers – Adidas

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close