ENGAGED!

February 14, 2018 0 Wedding
lauren_sticker_opmaak_hr

Oh my ladies.. Weer zoveel gebeurd de afgelopen tijd. We hebben ons huis eindelijk (nu dan echt bijna) afgemaakt, beloofd ik doe snel een home tour! We zijn heerlijk op vakantie geweest naar mijn favoriete zonnige eiland Curaçao. Maar als klap op de vuurpijl heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd! HOE DAN? WAAAAT! Ik had het echt zo niet aan zien komen en daardoor was het zo onwijs leuk en lief.

Haha nu wil ik jullie natuurlijk precies vertellen hoe dat dan is gegaan. Dus pak een lekkere kopje thee en een stukje chocolade…

Het was namelijk een gewone woensdag, ik ging gewoon naar mijn werk, niets aan het handje. Mijn vriend werkt wel eens vanuit huis op woensdag dus dat hij niet in de auto stapte ‘s ochtends vond ik niet vreemd. Niet wetende dat hij vlak na mij vertrok naar de juwelier om ‘de ring’ op te halen, hij had namelijk een drukke dag. Naast het halen van de ring wilde hij ook langs mijn vader om heel netjes (en lief!) om mijn hand te vragen. Na een uur lang small talk bij mijn vader (op een random woensdag middag haha mijn vader zal ook wel gedacht hebben, “wat komt hij hier doen”?) durfde hij uiteindelijk de ring uit zijn zak te halen om deze aan mijn vader te laten zien en hem te vragen of hij mij ten huwelijk mocht vragen. Daarna heeft mijn vriend ook zijn eigen vader gebeld en ook die was natuurlijk ook door het dolle heen! Toen hij weer terug was thuis heeft hij zijn mooiste pak uit de kast getrokken (en nog even gestreken haha zo schattig) en heeft hij in ons nieuwe huis onze ‘walk-in-closet’ helemaal vol gezet met kaarsjes. Ik was inmiddels al een hele dag aan het werken en per ongeluk ook een beetje aan het overwerken, waardoor ik 45 min later dan hij dacht thuis kwam. Hij zat al die tijd boven, in pak met een aansteker in de aanslag. Als ik mij dat voorstel vind ik dat zoo lief! Toen ik thuiskwam had hij de perfecte smoes dat ik even naar boven moest komen want er was een pakketje. Zo makkelijk, ik kwam meteen naar boven met jas nog aan uiteraard haha. Terwijl ik naar boven liep hoorde ik het liedje van Train – Marry Me. Ik hoorde het nummer wel en toevallig zit het nummer in een afspeellijst die wij thuis vaker draaien dus er ging niet meteen een belletje rinkelen. Toen ik boven kwam en het hoekje om kwam naar de kleedkamer zag ik hem staan. In een kamer vol met kaarsjes, strak in pak. Het enige wat ik kon zeggen was “Wat doe jij” met een heel hoog stemmetje super zenuwachtig. Ik was zoo onwijs verrast ik wist zo niet wat ik moest zeggen. Dus ik heb zo’n 3 minuten alleen maar “Wat doe jij”, “Wat doe jij”, “Wat doe jij” kunnen uitbrengen. Traantje, sprongetjes haha en hij had nog steeds niets kunnen zeggen. Toen vroeg hij of ik bij hem tussen de kaarsjes wilde komen staan vertelde hij heel lief waarom hij gek op mij is en stelde uiteindelijk de vraag of ik met hem wilde trouwen. Als ik dit nu zo opschrijf denk ik gewoon weer hoe super lief en bijzonder ik mij op dat moment voelde en zo lief dat mijn vriend zoveel moeite had gedaan om mij echt te verrassen. Na het aanzoek zijn we romantisch uiteten gegaan bij Mr. Porter in Amsterdam met champagne en cocktails om het te vieren. Allebei met compleet rode wangen van de excitement. Het was echt zo’n leuke avond.

Een week na het aanzoek gingen we op vakantie naar Curaçao en hebben we direct zoveel kunnen fantaseren over deze spannende gebeurtenis. Inmiddels zijn we al een paar maanden verder en zijn we begonnen met de eerste wedding voorbereidingen. De aankomende weken/maanden zal ik uiteraard wat fijne tips met jullie delen over alles wat er komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Want het is simpelweg gewoon heel erg leuk!

Deze foto hieronder maakte we voor onze Save The Date met een knipoog die er afgelopen week (eindelijk) is uitgegaan. Wat vinden jullie?

Engaged

Read previous post:
pink heaven
Pink heaven

Sinds ik ben verhuist (wat letterlijk 1km verderop is van mijn oude huis) heb ik toch weer zoveel nieuwe mooie...

Close